A Tatvamasi labs intuitív és vállalati szintű webalkalmazásokkal, webhelyekkel és webes eszközökkel segíti a globális vállalkozásokat, startupokat és kkv-kat. Technológiai rajongóink személyre szabott megoldásokat terveznek és fejlesztenek, amelyek meglehetősen biztonságosak és méretezhetők, valamint robusztus felhasználói élményt nyújtanak.

Technológiák

Javascript Fejlesztés
Javascript Fejlesztés

Nodejs fejlesztőink meglehetősen jártasak az eseményvezérelt NodeJS üzleti megoldások fejlesztésében, amelyek zökkenőmentesen futnak a szerver oldalon, több kapcsolat együttes vezérlésével. Számos csomópont alapú webalkalmazást, plugingot és API-t fejlesztettünk ki, amelyek jól strukturáltak, átfogó stabilak és méretezhetők.

PHP Fejlesztés
PHP Fejlesztés

Követjük az MVC minta-architektúrát, hogy a legjobb módon készíthessünk webes alkalmazásokat és megoldásokat. PHP-fejlesztőink meglehetősen képzettek a csúcsminőségű PHP-fejlesztési szolgáltatások nyújtásában, hogy teljesen működőképes webes megoldásokat készítsenek az Ön üzleti munkafolyamatához igazodva.

Python Fejlesztés
Python Fejlesztés

Kiváló szakértelemmel rendelkezünk számos legújabb eszközzel, technológiával, keretrendszerrel és komponenssel, mint például a Django, a Flask, az Odoo stb., a méretezhető webarchitektúrák és a vállalati szintű ERP-megoldások létrehozásához.

C# Fejlesztés
C# Fejlesztés

Adatvezérelt, webes alkalmazásokat, dinamikus SPA-kat, ERP- és CRM-megoldásokat készítünk a Visual Studio és az ASP.NET keretrendszer segítségével. A C# lehetővé teszi a nagy teljesítmény és számos egyéb funkció hozzáadását a webes élményhez.

technológia

Megszervezzük a mi
Termelés Folyamat

A Tatvamasi Labs a választott partner a világ számos vezető vállalata, kkv-ja és technológiai kihívója számára. Egyedi szoftverfejlesztéssel, terméktervezéssel, minőségbiztosítással és tanácsadói szolgáltatásokkal segítjük a vállalkozásokat értéknövelésben. Terméktervező szolgáltatásunk segítségével prototípust készíthet, tesztelhet és érvényesíthet ötleteit.

TANUL TÖBB
Bár a biztonság integrálása a DevOps megközelítéssel mindig is nagy igény volt, ehhez teljesen más folyamatok és eszközök szükségesek. A DevOps már ismert, hogy agilis fejlesztési módszertannal büszkélkedhet. Most, amikor a biztonsági szakértők véleményét egy együttműködési környezetbe hozzuk, a projekt hatékony biztonsági biztosítékokkal fog rendelkezni.

TANUL TÖBB
Annak ellenére, hogy megzavarják a DevOps megközelítés agilis fejlesztési folyamatát, a további biztonsági bemenetek csak növelik a projekt biztonságát és megbízhatóságát. Tehát bizonyos értelemben a DevSecOps csak tovább bővíti a DevOps megközelítés előnyeit biztonsági bemenetekkel. A DevOps már ismert, hogy agilis fejlesztési módszertannal büszkélkedhet.

TANUL TÖBB

Szolgáltatások

01
Rendszer Architektúra Tervezés
Jól járatos rendszerünk Az építészek mélyreható ismeretekkel és széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a jól strukturált, átfogó, stabil és skálázható architektúrák tervezésében.
02
API Integráció és Fejlesztés
Szoftverprogramozóinkból álló elkötelezett csapatunk összegyűjtötte az összes releváns szakértelmet a nagy teljesítményű robusztus és méretezhető háttérmegoldások fejlesztéséhez, amelyek bármilyen rendszerrel zökkenőmentesen működnek.
03
Vállalati webalkalmazások
Építsen nagyméretű vállalati webalkalmazásokat tapasztalt programozóinkkal. És adjon élvonalbeli, futurisztikus szárnyat projektjéhez azáltal, hogy megbízhatóságot, méretezhetőséget és biztonságot visz a projektbe.
04
Plugin Fejlesztés
Használja ki ügyes webfejlesztési szakértelmünket, hogy világszínvonalú egyéni bővítmények hozzáadásával bővítse webalkalmazása funkcióit és képességeit.

Vessünk egy pillantást néhány elégedett ügyfelünkre.

az ügyfeleink

Amit ügyfeleink mondanak

Emilia Clarke
Copula AI
Android kisegítő szolgáltatások
A Tatvamasi Labs az értékteremtést elsődleges prioritásként kezeli, az én benyomásom szerint pedig személyes értéket.
Emilia Clarke
Heaven solar energy
Napelemes tervezés menedzsment
"Lenyűgözött, hogy milyen gyorsan alakultak ki a szállítmányok, és létrehoztam a kívánt robusztus alkalmazást, időben és a költségvetésen belül. Elég innovatív srácok!"
Emilia Clarke
Flam solren
ERP fejlesztés
"Nagyon átgondolt és artikulált kommunikáció. Világos mérföldkövek, határidők és gyors munka. Türelem. Végtelen türelem. Nincsenek hivatkozások. Még akkor sem, ha az ügyfél figyelmetlen. A legjobb az egészben... mindig nagyszerű eredeti ötletekkel oldjuk meg a problémákat!."
Emilia Clarke
KDR enterprise
Többcsatornás kereskedelmi megoldás
A kommunikáció szintje és elérhetősége különösen lenyűgöző és félelmetes volt.” Rugalmas és hatékony, a csapat minden mérföldkövet teljesített a meghatározott határidőn belül. A strukturált munkafolyamatok professzionális megközelítéssel párosulva zökkenőmentessé tették a megbízást.
Emilia Clarke
Heaven design
Mobile application
A Tatvamasi Lab csapata megbízható és alkalmazkodik az üzleti igényeimhez. Számlavezetésük kellemes élmény, bátran ajánlom őket
Emilia Clarke
JSP Techno Products
HRM rendszer
Mindent, amit szerettünk volna, a Tatvamasi Labs kérdés nélkül megtett. Nagyon keményen dolgoztak, hogy teljesítsék, amit akartunk.” A csapat figyelmes és kommunikatív volt, így mindig ugyanazon az oldalon voltunk. Összességében csodálatos volt velük dolgozni.
Ksquare Energy
Solar ERP
Igazán köszönetet kell mondanom az egész csapatnak, akik velünk, a Tatvamasi Labs-szal dolgoznak, nemcsak csapatunk gerincében, hanem vállalkozásunk gerincében is.
Vishal Anghan
Weboldal Fejlesztés
Nagyon egyszerű és gyors volt a csapattal dolgozni. Néhány nap alatt elkészítettek egy weboldalt nekem a WordPress segítségével, az igényeimnek megfelelően.