A Tatvamasi Labsnál többen vagyunk, mint a napelemes megoldások szakértői – a tiszta energia szenvedélyes szószólói vagyunk, és úttörők vagyunk a napenergia felhasználását optimalizáló legmodernebb szoftverek, webes és mobilalkalmazások fejlesztésében. Csapatunk a napenergiával kapcsolatos szakértelem és a fejlett informatikai tudás egyedülálló kombinációját egyesíti, lehetővé téve számunkra, hogy innovatív megoldásokat hozzunk létre, amelyek elősegítik ügyfeleink napenergiával kapcsolatos üzleteinek sikerét.

Az átfogó napelemes ERP-től, a CRM-szoftvertől a napelemes rendszerek vezérlésére szolgáló felhasználóbarát mobilalkalmazásokig – megoldásainkat arra tervezték, hogy ügyfeleinket könnyedén és hatékonyan racionalizálják napelemes üzleti funkcióikat. Tisztában vagyunk vele, hogy a napenergiával kapcsolatos műveletek kezelése összetett folyamatokat foglal magában, ezért szakértelmünket olyan személyre szabott szoftvermegoldások kifejlesztésére fordítottuk, amelyek egyszerűsítik és javítják a napenergia-utazás minden aspektusát.

Az innováció iránti elkötelezettségünkkel személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek megfelelnek minden ügyfél egyedi igényeinek. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a tisztább, fenntarthatóbb jövő felé irányuló mozgalomnak, és hisszük, hogy a technológia kulcsszerepet játszhat e cél elérésében.

Napelemes megoldás kínálatunk

  1. Napenergia-engedély-kezelő szoftver/alkalmazás
  2. Napenergia projekt menedzsment eszköz
  3. Napelemes kalkulátorok
  4. Nap Piactér Fejlesztés
  5. Nap CRM és ERP
  6. Nap harmadik fél API integráció
Solar software

Hogyan kezdtük?

Solar permit design management digital solution

A napenergia területe még viszonylag új, és bár az elmúlt években jelentős előrehaladást ért el, még mindig sok technológiai kihívással kell foglalkozni. Hiányoznak a megfelelő eszközök és technológia a folyamat optimalizálásához. Tehát az óra igénye olyan testreszabott megoldások és napelemes szoftverek készítése, amelyek megfelelnek a napenergia-ipar technológiai kihívásainak.

És ekkor kezdtük meg utazásunkat 2017-ben azzal a küldetéssel, hogy olyan technológiát biztosítsunk, amely forradalmasítja a megújuló iparágat.

Szolgáltatásaink

Napelemes Engedély Menedzsment Szoftver​

A Tatvamasi Labs-nál a legkorszerűbb napenergia-engedély-kezelő rendszert fejlesztünk, hogy ésszerűsítsük a napenergia-projektekhez szükséges engedélyek megszerzésének folyamatát. Innovatív megoldásunk fejlett technológiát és automatizálást használ, hogy leegyszerűsítse az engedélyezési tervezési munka kezelésének folyamatát. Napenergia-engedély-kezelő rendszerünkkel segítünk megoldani a napenergia-ipar előtt álló technológiai problémákat, és megkönnyítjük a vállalkozások és magánszemélyek számára e tiszta és fenntartható energiaforrás elfogadását.

tatvamasi labs solar software
tatvamasi labs solar erp
Nap ERP és Projekt Menedzsment Eszköz Fejlesztés

Személyre szabott Solar ERP és projektmenedzsment szoftverünk átfogó szolgáltatáscsomagot kínál napenergiával foglalkozó cégek számára. Egyszerűsítse a műveleteket a projektfeladatok és adatok felhasználóbarát platformra történő integrálásával. Hatékonyan kezelheti a projekteket az intuitív funkciókkal az ütemezéshez, a feladatkiosztáshoz és a valós idejű előrehaladás nyomon követéséhez, a készletkezeléshez, a cashflow-kezeléshez stb. Szerezzen értékes betekintést a fejlett jelentéskészítés és elemzés segítségével. Elkötelezett ügyfélszolgálatunk biztosítja a zökkenőmentes megvalósítást. Tapasztalja meg a jobb termelékenységet és az ügyfelek elégedettségét átfogó szoftvermegoldásunk révén.

Napelemes Kalkulátor Fejlesztés

Napelem-kalkulátor-fejlesztési szolgáltatásunk személyre szabott megoldást kínál, amely segít a felhasználóknak pontosan megbecsülni a napelemek telepítésével járó lehetséges megtakarításokat és előnyöket. Felhasználóbarát számológépeket tervezünk és fejlesztünk, amelyek figyelembe veszik az olyan tényezőket, mint a hely, az energiafogyasztás, a tető tájolása és a helyi napenergia-ösztönzők. Számológépeink részletes betekintést nyújtanak a felhasználók számára a lehetséges energiamegtakarításokba, a megtérülési időkbe és a környezeti hatásokba. A szolgáltatás felajánlásával feljogosítjuk az egyéneket és a vállalkozásokat, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a napenergia bevezetésével kapcsolatban, végső soron elősegítve a megújuló energia bevezetését és a fenntarthatóságot.

tatvamasi labs solar calculator
tatvamasi labs solar marketplace development
Nap Piactér Fejlesztés

Személyre szabott Solar Marketplace Fejlesztési szolgáltatásunk egy átfogó megoldás, amelynek célja a napenergiával foglalkozó vállalkozások hatékony és virágzó online piacterek létrehozása. Szoftverünkkel könnyedén építhet fel egy robusztus platformot, amely összeköti a napelem gyártókat, telepítőket és ügyfeleket, lehetővé téve a zökkenőmentes tranzakciókat, és előmozdítva egy élénk szoláris közösséget. Funkciókban gazdag szoftverünk fejlett keresési és szűrési lehetőségeket, felhasználóbarát felületeket és biztonságos fizetési átjárókat tartalmaz, amelyek zökkenőmentes és lebilincselő élményt nyújtanak minden felhasználó számára. Ezenkívül a Solar Marketplace Development szoftverünk személyre szabható márkaépítést és intuitív adminisztrációs eszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik a platform személyre szabását az üzleti igényeihez.

Egyéb szolgáltatások

A Tatvamasi Labs-nál büszkék vagyunk arra, hogy átfogó és testreszabott technológiai megoldásokat kínálunk az Ön napenergiával kapcsolatos igényeinek kielégítésére. Szolgáltatásaink között szerepel még API integráció, eszközfigyelő eszközök, mobilalkalmazások fejlesztése stb. Szakértelmünk lehetővé teszi, hogy ezeket az integrációkat az Ön egyedi igényeihez szabjuk, teljes mértékben optimalizált és hatékony napelemes megoldást biztosítva. Szolgáltatásainkon kívül zökkenőmentes integrációt kínálunk harmadik féltől származó alkalmazásokkal, mint például az Aurora Solar és az Open Solar. Ezen iparágvezető platformok beépítésével fejlesztjük napelemes szolgáltatásaink képességeit, és olyan holisztikus megoldást kínálunk, amely lefedi napenergiával kapcsolatos utazásának minden aspektusát. Bízzon a Tatvamasi Labsban, hogy javítsa üzleti tevékenységét, növelje a jövedelmezőséget és maximalizálja napenergia-potenciálját.

Kérem írj nekünk hogy többet megtudjon ajánlatunkról.

Testimonials

Emilia Clarke
Vishal G.
Igazgató Rendező
A Tatvamasi Labs nagyban hozzájárult a napenergia-engedélyek átfutási idejének csökkentéséhez, több projekt, csapat és tervezési fájl hatékony kezeléséhez. Az ügyfelek bevonása és bevonása meglehetősen zökkenőmentesen zajlik, és a jövedelmezőség jelentősen megnőtt.
Jay Jangid
vezérigazgató
Örülünk a Tatvamasi Labs által megvalósított kiemelkedő napelemes CRM szoftvernek. Jelentősen továbbfejlesztette cash flow-kezelésünket, valós idejű betekintést biztosítva a pénzügyi helyzetbe, lehetővé téve számunkra, hogy megalapozott döntéseket hozhassunk, és maximalizálja bevételi potenciálunkat.
Mehul Prajapati
Alapító
Az ezen srácok által kifejlesztett élvonalbeli napelemes ERP rendszer forradalmasította működésünket a csapatmenedzsment, a projektkövetés és a támogatási folyamatok zökkenőmentes integrálásával. Egyszerűsítette munkafolyamatainkat, ami jobb termelékenységet, költségmegtakarítást és gyorsabb támogatási jóváhagyást eredményezett.
Kuldeep Sorathiya
Alapító és vezérigazgató
A Tatvamasi Labs résrendszerekkel kapcsolatos szakértelmének köszönhetően most olyan személyre szabott megoldással állunk rendelkezésére, amely tökéletesen megfelel a napenergia-ipar egyedi követelményeinek. Napelemre szabott szoftverük lehetővé teszi számunkra, hogy rendkívül hatékony, pontos és ügyfélközpontú napelemes megoldásokat szállítsunk, ezzel kiemelve minket a versenytársak közül.
Emilia Clarke
Vidhyut Patel
Tulajdonos
A Tatvamasi csapata által biztosított költséghatékony szoftvermegoldások nemcsak az erőforrás-allokációt és a projektmenedzsmentet optimalizálták, hanem az adminisztrációs feladatokat is leegyszerűsítették, csökkentve a rezsiköltségeket és növelve jövedelmezőségünket. Most már a kivételes napenergia-projektek megvalósítására koncentrálhatunk, miközben fenntartjuk a költségkontrollt.
Emilia Clarke
Dipak P.
Operation Head
Teljes szívünkből támogatjuk Viveket és csapatát napelemes vállalatunk első számú szoftvermegvalósítójaként. A kiválóság iránti elkötelezettségük minden napenergia-műveletünk kiemelkedő megvalósításában nyilvánul meg. Szakértelmük és személyre szabott megoldásaik forradalmasították üzletünket, elősegítve növekedésünket és sikerünket a dinamikus megújuló energia szektorban.
Hiren Dhameliya
Igazgató Rendező
Nagyon jól átgondolt és artikulált kommunikáció. Világos mérföldkövek meghatározása, határidők és gyors munka. Nincsenek gyorsbillentyűk és végtelen türelem, még azután is, hogy néha egy kicsit figyelmetlen vagyok. A legjobb az egészben… Mindig megoldjuk a problémákat, és meghallgatunk minket.