ÖTLETBŐL
TERMÉKHEZ
Professzionális szoftvermérnökök vagyunk, több mint
7 éves tapasztalat kiváló szolgáltatások és termékek szállításában
Teljes ciklusú szoftverfejlesztés
VÉGTŐL VÉGIG
FEJLESZTÉS
Az Agilis és Lean fejlesztés szakértője Iparágvezető digitális termékeket készítünk
EGY ÁLLÓS MEGOLDÁS A
MINDEN DIGITÁLIS SZÜKSÉGLET
Legjobb elkötelezett szoftverfejlesztők, UI/UX tervezők, minőségbiztosítási szakértők és termékmenedzserek központja Csak kiváló minőségű tehetség
A cégről

Az Ön partnere számára
Szoftver innováció

Tatvamasi Labs a választott partner a világ számos vezető vállalata, kkv-ja és technológiai kihívója számára. Egyedi szoftverfejlesztéssel, terméktervezéssel, minőségbiztosítással és tanácsadói szolgáltatásokkal segítjük a vállalkozásokat értéknövelésben.

Tapasztalat

7+ több éves szoftvermegoldások kidolgozása, amelyek felülmúlják az elvárásokat - innovációt biztosít, egyszerre egy technológiai csomagot

Gyors Támogatás

Van egy merész ötleted, amit ki szeretnél próbálni? Műszaki szakértelmünk segít összekeverni és összeállítani a tökéletes főzetet!

miért minket válasszon

Tervezd meg a koncepciót
vállalkozásának Ötlet Most

egy
Felfedez
Mottónk: Kutatás pontossággal, szándékkal hatni - törődj minden következtetéssel. Átfogó kutatásokat végzünk, hogy felülmúljuk az iparági szabványokat
kettő
Tervezés
A legjobb kialakítás az, ha egyszerű és világos. Átfogjuk annak örömét, hogy valami egyedit alkothatunk, amely minden felhasználó életét megkönnyíti
három
Épít
Ügyesek vagyunk szoftvertermékek szállításában gond nélkül a terjedelemtől a szállításig. Rugalmas és méretezhető üzleti megoldások létrehozása a legmodernebb technológia segítségével az erősségünk
négy
Szállít
Our professional management, time-tested processes, and tech expertise allow us to deliver optimal output
+
Országok világszerte

A siker érdekében minden szoftvermegoldást mélyen integrálni kell a meglévő technológiai környezetbe.

+
Boldog vásárlók

Az ügyfél a király, és mi mindig megteszünk mindent a királyért.

A mi szolgáltatásunk

Kínálunk egy Széles
Változatos informatikai szolgáltatások

Web Fejlesztés

Növelje online jelenlétét szakértő webfejlesztő szolgáltatásainkkal. Lenyűgöző, funkcionális és felhasználóbarát weboldalakat készítünk az Ön igényeire szabva

minőségbiztosítás és tesztelés

Forduljon szakértőinkhez szoftverének átfogó, többlépcsős teszteléséhez és auditálásához.

Mobil Fejlesztés

Fokozza vállalkozását csúcsminőségű mobilfejlesztési szolgáltatásainkkal. Személyre szabott mobilalkalmazásokat készítünk, amelyek megfelelnek üzleti céljainak. Felhasználóközpontú kialakítás és funkcionalitás garantált.

informatikai tanácsadás

Bízza ránk vezető elménket a munkafolyamat fájdalmas pontjainak megszüntetésében, az új technológiák bevezetésében és az alkalmazásportfóliók konszolidálásában.

UI/UX tervezés

Tegye felejthetetlenné digitális termékeit UI/UX tervezési szolgáltatásainkkal. Gyönyörű és intuitív felületeket készítünk, amelyek örömet okoznak a felhasználóknak.

Elkötelezett csapat

Csapatunk elkötelezett amellett, hogy kivételes megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtsunk annak érdekében, hogy vállalkozása boldoguljon a digitális világban.

Nemcsak jó kódolási készségekkel rendelkezünk

Építsük meg ötleteit!

Vessünk egy pillantást néhány elégedett ügyfelünkre.

az ügyfeleink

Amit ügyfeleink mondanak

Emilia Clarke
Copula AI
Android kisegítő szolgáltatások
A Tatvamasi Labs az értékteremtést elsődleges prioritásként kezeli, az én benyomásom szerint pedig személyes értéket.
Emilia Clarke
Heaven solar energy
Napelemes tervezés menedzsment
"Lenyűgözött, hogy milyen gyorsan alakultak ki a szállítmányok, és létrehoztam a kívánt robusztus alkalmazást, időben és a költségvetésen belül. Elég innovatív srácok!"
Emilia Clarke
Flam solren
ERP fejlesztés
"Nagyon átgondolt és artikulált kommunikáció. Világos mérföldkövek, határidők és gyors munka. Türelem. Végtelen türelem. Nincsenek hivatkozások. Még akkor sem, ha az ügyfél figyelmetlen. A legjobb az egészben... mindig nagyszerű eredeti ötletekkel oldjuk meg a problémákat!."
Emilia Clarke
KDR enterprise
Többcsatornás kereskedelmi megoldás
A kommunikáció szintje és elérhetősége különösen lenyűgöző és félelmetes volt.” Rugalmas és hatékony, a csapat minden mérföldkövet teljesített a meghatározott határidőn belül. A strukturált munkafolyamatok professzionális megközelítéssel párosulva zökkenőmentessé tették a megbízást.
Emilia Clarke
Heaven design
Mobile application
A Tatvamasi Lab csapata megbízható és alkalmazkodik az üzleti igényeimhez. Számlavezetésük kellemes élmény, bátran ajánlom őket
Emilia Clarke
JSP Techno Products
HRM rendszer
Mindent, amit szerettünk volna, a Tatvamasi Labs kérdés nélkül megtett. Nagyon keményen dolgoztak, hogy teljesítsék, amit akartunk.” A csapat figyelmes és kommunikatív volt, így mindig ugyanazon az oldalon voltunk. Összességében csodálatos volt velük dolgozni.
Ksquare Energy
Solar ERP
Igazán köszönetet kell mondanom az egész csapatnak, akik velünk, a Tatvamasi Labs-szal dolgoznak, nemcsak csapatunk gerincében, hanem vállalkozásunk gerincében is.
Vishal Anghan
Weboldal Fejlesztés
Nagyon egyszerű és gyors volt a csapattal dolgozni. Néhány nap alatt elkészítettek egy weboldalt nekem a WordPress segítségével, az igényeimnek megfelelően.
TECHNOLÓGIAI INDEX

Megoldást szállítunk
a bizalmi kapcsolatok célja